Debaser gungar än efter Tingsek

Magnus Tingsek. Namnet på Sveriges klaraste lysande manliga artist i mitt tycke. Jag tyckte han var det redan innan gårdagens spelning på Debaser Medis i Stockholm men efter att ha gungat, hoppat och dansat mig igenom hela hans spelning igår så finns det inte ett uns av tvivel längre. Det var stundtals magiskt bra, nästan Arcade Fire-bra!! Fast på ett helt annat sätt då såklart.

Det var en överlycklig och närmast rörd Magnus Tingsek som igår deklarerade sin kärlek till alla som befann sig på Debaser Medis igår. Ljudvolymen på publiken nådde sin kulm efter att Timbuktu gjort ett oannonserat inhopp och piskat upp en stämning som var helt fantastisk att uppleva. Så när Tingsek direkt efter det drog igång sin hit World Of Its Own fanns det ingen hejd på publikens applåder och allmänt oväsen efteråt! Öronbedövande! Och det kändes verkligen som det kom rakt från hjärtat när han sa att det var hans bästa spelning någonsin. Riktigt kul! Bara att tacka för en helt underbar spelning som bara tog mig iväg till något fantastiskt ställe - det finns visst videoklipp på när jag är helt inne i musiken och min egna värld - men det kan jag bjuda på! Nu vill undertecknad gå på Tingsek igen, typ nu!

För er som inte fått smaka på hans groove live så rekommenderas det något oerhört! Lätt den bästa konserten av en svensk artist jag varit på.

Rodan, Jossan och Leila - alltid lika skitroligt att träffa er! duundundunduuunduuundundun haha! *intern grej* Hoppas vi ses riktigt snart igen och grattis Rodan! Ha det ritkigt grymt ikväll och inatt med "the sticks".

Slutligen så lämnar jag er med denna godbit. Det är från gårdagens konsert med Tingsek där han för första gången framförde en ny låt som kommer återfinnas på hans kommande tredje platta. En platta som han förresten jobbar med just nu berättade han. Han sa inte vad den här nya låten hette men den var riktigt bra!

http://www.tingsek.com
http://www.myspace.com/tingsek

Kommentarer
Postat av: Böske

det var ju bara så underbart äckelbra:D

2007-04-21 @ 20:05:28
URL: http://leilaboske.blogg.se
Postat av: Rodan

That was some good shit man.

2007-04-22 @ 00:36:57
URL: http://rodan.blogg.se
Postat av: sanne

ah, underbaraste spelningen någonsin! Tiungsek är och förblir sveriges musikgud

2007-04-24 @ 15:10:37
URL: http://sanneandstuff.webblogg.se
Postat av: YoL

Pretty darn good yeah! :)

2007-05-10 @ 22:08:36
URL: http://yol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback